DE VERENIGING
Secretariaat : Dr. J. van Deventerlaan 7;
2061 KT Bloemendaal; tel:023-5383113


Ingeschreven bij de KvK te Haarlem no 34345708
 
Stuur een
bericht of reactie

Vacature, Hoe u ook een steentje bij kunt drage aan de buurtvereniging. Zie onder button Mededelingen.
Foto verantwoording
1-5 Ab Schuurman
6 Kinheim album
Welke ontwikkelingen worden ondersteund door de buurtvereniging ? Dat hangt ervan af of het de hele buurt betreft of niet. Zie onder button Mededelingen (werkgroep of niet)
Voor de bezorgadressen, plattegrond en luchtfoto zie onder button Mededelingen
Een buurtvereniging ontstaat vaak door knelpunten of problemen. Toch willen wij ons niet daartoe beperken. Wij zijn er ook voor gezelligheid.
En voor mensen die zich gezamenlijk bezig willen houden  met het organiseren van een buurtfeest, een burendag, een tuindag, of roept u maar.

Ook kunt u een oproep doen op ons prikbord als u één of meer mensen zoekt om bijvoorbeeld samen een avond te klaverjassen of een wandeling te maken, een verhalenavond te houden of een uurtje te squashen, enz. enz.. Stuur uw mailtje via de gele link. Wij plaatsen het op ons prikbord.
Het prikbord is te vinden onder menubutton Nieuws


Straatambassadeurs?
De buurtvereniging heeft met diverse buurtgenoten regelmatig contact en samenwerking. Maar nog niet in alle delen van Bloemendaal-Noord. Daarom hebben we het plan straatambassadeurs in te stellen. U kunt zich ook opgeven als u hiervoor voelt. Stuur uw mailtje via de gele link.
vereniging D'Orion
verenigng LTC
vereniging HBS
vereniging BVC
vereniging HCB
Maart 2014, Misverstanden ! Enige feiten op een rijtje over het lid zijn van onze buurtvereiging. Zie onder button Mededelingen (misverstanden)
vereniging Kinheim
                                  


Verslagen

Nieuwsbrieven